İşte Rabbiniz Allah bu! O'ndan başka ilâh yoktur; O, her şeyin yaratanıdır. O'na kulluk edin, O her şeye vekildir.
En'am-102
Online : 8
Bugün : 165
Dün : 153
Toplam : 508,169

ÇIKSALIN CAMİİ

Görevli : Feyzullah YÜKSEL, Sabri HİMMET
Telefon : 254 92 45
Adres : Halıcıoğlu Çıksalın Mah. Çıksalın Yeni Camii Sk.
E-Posta : ciksalincamii@beyoglumuftulugu.gov.tr
Hakkında :

TARİHİ :

Cıksalın Camii’ne Türkiye Anıtlar Derneği tarafından 1961 yılında inşasına başlanmış, 1963 yılında ibadete açılmıştır.

MİMARİ YAPISI :

350 m2 toplam arsa üzerine edilen camii betonarme yapıdır. Çatısı ahşaptır. Tek şerefeli minaresi vardır. Camii 200 m2  alan üzerine kuruludur. Cami kapasitesi 1500 kişiliktir.

MÜŞTEMİLATI :

Bir İmam Hatip ve bir Müezzin Kayyımın görev yaptığı cami görevliler lojmanı, gasilhane, tuvaletler ve şadırvanı mevcuttur. Kadınlar için namaz kılma yeri vardır.

DÜĞÜN DAVETİ 16.08.2014
Nerede olursan ol Allah'a karşı gelmekten sakın; yaptığın kötülüğün arkasından bir iyilik yap ki bu onu yok etsin. İnsanlara karşı güzel ahlakın gereğine göre davran.
Tirmizî, Birr, 5