Allah şehadet eyledi şu gerçeğe ki, başka tanrı yok, ancak O vardır. Bütün melekler ve ilim uluları da dosdoğru olarak buna şahittir ki, başka tanrı yok, ancak O aziz, O hakîm vardır.
A'li İmran-18
Online : 8
Bugün : 145
Dün : 326
Toplam : 518,831

ÇIKSALIN CAMİİ

Görevli : Feyzullah YÜKSEL, Sabri HİMMET
Telefon : 254 92 45
Adres : Halıcıoğlu Çıksalın Mah. Çıksalın Yeni Camii Sk.
E-Posta : ciksalincamii@beyoglumuftulugu.gov.tr
Hakkında :

TARİHİ :

Cıksalın Camii’ne Türkiye Anıtlar Derneği tarafından 1961 yılında inşasına başlanmış, 1963 yılında ibadete açılmıştır.

MİMARİ YAPISI :

350 m2 toplam arsa üzerine edilen camii betonarme yapıdır. Çatısı ahşaptır. Tek şerefeli minaresi vardır. Camii 200 m2  alan üzerine kuruludur. Cami kapasitesi 1500 kişiliktir.

MÜŞTEMİLATI :

Bir İmam Hatip ve bir Müezzin Kayyımın görev yaptığı cami görevliler lojmanı, gasilhane, tuvaletler ve şadırvanı mevcuttur. Kadınlar için namaz kılma yeri vardır.

İnsanların Peygamberlerden öğrenegeldikleri sözlerden biri de: “Utanmadıktan sonra dilediğini yap!” sözüdür.
Buhârî, Enbiyâ,